Hodnocení obchodu

5,0 588 hodnocení
5
577x
4
6x
3
3x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Vendula | 13.1.2022
N Avatar autora Nikola | 13.1.2022
Jsem naprosto spokojena! Objednávala jsem poprvé, objednávka byla rychle doručena a krásně zabalena. Obsah vypadá velmi kvalitně, vlny mají krásné syté a pestré barvy. Určitě to nebyla moje poslední objednávka! 100% spokojenost. ❤️
DK Avatar autora Dagmar Kotrbová (Administrátor) 13.1.2022
Děkujeme Vám za Vaše pozitivní hodnocení.
Avatar autora | 13.1.2022
U paní Kotrbové ráda nakupuji, i když málo. Jinak zpracovávám vlnu lokální.
Avatar autora | 12.1.2022
A Avatar autora Anna | 8.1.2022
Nakupovala jsem poprvé, jsem velmi spokojená. Paní byla velice ochotná a vstřícná. Obě kožešiny jsou krásné, téměř identické. Obchod vřele doporučuji. Děkuji a přeji Vám hodně spokojených zákazníků.
DK Avatar autora Dagmar Kotrbová (Administrátor) 13.1.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení a nákup v našem e-shopu.
L Avatar autora Lada | 7.1.2022
Nebyl to můj první nákup a rozhodně ani poslední. Bezva ceny, super materiál.... jednoznačně doporučuji.
K Avatar autora Karolína K | 6.1.2022
Dobrá a rychlá komunikace, produkt v pořádku, rychlé doručení, spokojenost :)
MM Avatar autora Marie Malinovská | 2.1.2022
Komunikace příjemná a vstřícná. Doporučuji a ráda zde opět nakoupím.
MK Avatar autora Mária Kucirková | 30.12.2021
Rýchle a spolehlivé, děkuji moc
I Avatar autora Iveta | 29.12.2021
Ďakujem za MEGA rýchle doručenie. Krásny mäkký, hunaty fusak, ktorý bude určite aj teplucky. A úžasnú komunikaciu, ústretovosť a trpezlivosť na všetky moje otázky???? ODPORÚČAM a ĎAKUJEM prajem všetko dobré ..
J Avatar autora Jiří | 23.12.2021
Nomohu hodnotit produkt jako takový, je to dárek a zatím nebyl ani předán, ale mohu hodnotit obchod jako takový a tam panuje naprostá spokojenost. Velice ochotní, milý a neskutečně rychlí.
P Avatar autora Pavla | 22.12.2021
Velká spokojenost
Avatar autora M.H. | 22.12.2021
Velká spokojenost jak se zakoupeným výrobkem, tak i s rychlostí dodání a komunikací obchodu. Kožešina je velice hezká a kvalitní, určitě doporučuji. Zřejmě nezůstanu jen u jedné :-)
Avatar autora | 19.12.2021
L Avatar autora Leona | 19.12.2021
Jsem velice spokojená, kožešina je kvalitní a jako bonus i krásně voní, rychlé dodání, obchod doporučuji. Moc Vám děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků.
DK Avatar autora Dagmar Kotrbová (Administrátor) 19.12.2021
Děkuji za hodnocení a přejeme krásné vánoční svátky.
Avatar autora | 18.12.2021
Avatar autora | 18.12.2021
B Avatar autora Barča | 18.12.2021
Nadmíru spokojená. Bleskové dodání a krásná vlna. Dárek se určitě bude líbit! Moc děkuji
V Avatar autora Vlaďka | 16.12.2021
Objednala jsem vlny na plstění a dorazily do dvou dnů. Barvy nejsou tak zářivé jako na ilustračních obrázcích, ale odstíny jsou pěkné. (Popravdě řečeno jsem zářivé barvy plsti naživo nikdy neviděla, ale obrázky klamou. To, co přišlo odpovídá tomu, co znám). Dcerka je spokojená, ještě stihneme vyrobit dárečky pod stromeček :-)
G Avatar autora Gabriela | 16.12.2021
Nakupoval jsem zde poprvé a můžu říct, že super. Včera objednáno a dnes je kožešinka doma. Dodání opravdu do druhého dne . TOP A kožešinka je nádherná . Moc Vám děkuji ????????????????
DK Avatar autora Dagmar Kotrbová (Administrátor) 16.12.2021
Děkuji. Vašeho hodnocení si ceníme a přejeme krásné vánoční svátky.
Vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné