Kožešiny z Islandu

Ovčí kůže je jedním z nejpůsobivějších doplňků, které lze nalézt v mnoha interiérech. 
Dostupné ve formě přehozů, koberců a dekoračních polštářů stále častěji zdobí naše interiéry a dodávají originální a moderní vzhled.
Nejoblíbenějším modelem produktů jsou právě kožešiny z Islandu, tedy kůže získané z islandských ostrovů. Vyznačují se dlouhou srstí a světlou barvou.
Přírodní kůže z Islandu si díky svým univerzálním vlastnostem snadno najdou své místo prakticky v každém interiéru a jemně podtrhnou jeho krásu.
Zajímá vás, jak můžete použít kožešiny z Islandu? No, v této věci hodně záleží na vybraném modelu, doplňky z přírodního materiálu jsou k dispozici v různých 
velikostech a mnoha barvách, takže najít ten správný produkt nebude příliš problém. Velké ovčí kůže často slouží jako měkký koberec nebo elegantní přehoz.
Menší se skvěle hodí jako designová dekorace na křeslo, židli nebo dřevěný sedák.
Móda Islandské kůže se objevila před pár lety, pak designéři a interiéroví dekoratéři tento prvek dychtivě používali ve svých aranžích – a zůstalo to tak dodnes.
Nadýchané a dekorativní doplňky vytvářejí v místnosti nevšední atmosféru.
Islandské kožešiny jsou skvělým doplňkem interiéru zařízených v minimalistickém, skandinávském a moderním stylu.
Pokud chcete jednoduchým a levným způsobem změnit vzhled obyčejného aranžmá, pak bude nejlepším řešením pořízení přírodní kůže Island
v módním světlém odstínu a tradičním střihu. Jsou měkké a nadýchané a navíc se velmi snadno udržují, což se rozhodně promítá do komfortu a pohodlí jejich používání.
Příznivci dekorací s neobvyklým povrchem se mohou rozhodnout pro nákup ovčí kůže barvené v módním odstínu červené nebo růžové.

decka na kozesine (002)