Jak ozdobné kožešiny doplní interiér?

 
Trend zařizování interiérů kožešinami vznikl před několika lety, kdy si mnozí zařizovali své byty podle zásad minimalistického, skandinávského stylu. V dnešní době se přírodní ovčí kůže stále více a odvážněji zavádí do moderních, průmyslových nebo dokonce tradičních aranžmá. Kožešina snadno nahradí klasické koberce a další textilie.
 
Přírodní dekorativní kožešiny mohou plnit funkci dekorativní i praktickou, navíc - některé modely mají dokonce i zdraví prospěšný účel – např. „Relugan“.
 
Přidání měkkých a nadýchaných přehozů nebo polštářů zdobících pohovky do našich obývacích pokojů může změnit celé uspořádání a navodit teplou a útulnou atmosféru. Obývací pokoj však není jediný vhodný pro doplňky z ovčí kůže – stejně často najdou své místo v ložnicích, dětských pokojích nebo všude tam, kde je potřeba přikrýt podlahu, jako snadný způsob, jak zajistit pohodlí našim nohám. Speciálně zvolená ovčí kůže může zvýraznit stávající uspořádání interiéru nebo – v případě potřeby – udělat pravý opak, hrát roli kontrastního, poutavého doplňku.
 
Bez ohledu na to, který model jsme si vybrali, každá dekorativní ovčí kůže se vyznačuje nádherným zdobením interiéru.. Nejoblíbenější modely ovčí kůže jsou klasický bílý odstín a „přírodní“.
 
Milovníci zářivějších barev také nebudou mít problém najít ovčí kůži v odstínech jako je růžová, fialová nebo tmavě modrá. Takové prvky aranžmá jistě upoutají pozornost diváků.
 
Naši nabídku přírodních nebo barevných kožešin naleznete ZDE.