Česance, merino vlna, plstění, ovčí kožešiny
Česance merino vlna, potřeby pro plstění, prodej ovčích kožešin

Ochrana soukromí

Zásady ochrany osobních údajů.

 Wool Buy s.r.o

 IČ:29395267

 Trojanovice 730, 74401 Frenštát p.R.

 tel.:603459203, 605743208

 dále jen „Správce"

“ Vážení klienti, abych mohl plnit závazky ke svým klientům a dalším institucím a zákonným požadavkům podle legislativy, musím zpracovávat některé vaše osobní údaje. K tomu sděluji:

  • Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) je Správce.
  • Vaše osobní údaje zpracovávám z důvodu vyřízení Vašich objednávek a řešení reklamací.
  • Zpracovávám vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, e-mail, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, objednané zboží a jeho cenu.
  • Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracovávám po dobu trvání záruční doby.
  • Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR)
  • Abych vás mohl informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovávám vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je váš souhlas, který mně poskytujete a který můžete kdykoli odvolat.
  • Vaše osobní údaje poskytujeme jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme. Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat.
  • Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování.
  • Nejmenoval jsem pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil jsem zpracováním Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR.
  • Nemám v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným osobám.
  • Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat ode mne jako Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupuji v rozporu s GDPR.
  • Pro změnu nebo smazání osobních údajů kupující kontaktuje emailem prodávajícího.

V Trojanovicích,  dne 21.5.2018

Facebook
 
Kontakt

Dagmar Kotrbová

Wool Buy s.r.o

e- shop CESANCE-VLNA

Trojanovice 730

744 01 Frenštát p.R.

gsm.:+420 605 743 208

kotrbova@cesance-vlna.cz
 
IČ:29395267
IČ:CZ29395267
registrace: KS v Ostravě spis.zn. C 38678 
Copyright © www.cesance-vlna.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.cesance-vlna.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace