Česance, merino vlna, plstění, ovčí kožešiny
Česance merino vlna, potřeby pro plstění, prodej ovčích kožešin

Recenze obchodu

17.12.2018

zásilka přišla obratem, balík byl nepoškozen, vše úplně v pořádku

10.12.2018

Velmi rychlé a korektní jednání

10.12.2018

spokojenost

07.12.2018

Úžasný přístup, skvělá komunikace, rychlé vyřízení Kvalitní vlna a relativně široký výběr

Nakupuji zde často, lepší eshop v ČR není :)

05.12.2018

Rychlé a bezproblémové dodání zboží.

04.12.2018

Rychlost dodání

Není možnost platby kartou on-line

03.12.2018

rychlé jednání, kvalitní zboží

02.12.2018

Dobra a mekka vlna. Krasna intenzivni barva.

27.11.2018

vše proběhlo bez problému

25.11.2018

Paní majitelka je nevšedně ochotná a dohlédla, aby mně přišlo zboží, které jsem si přesně přála. Velká ochota, doporučuju.

Děkuji.

23.11.2018

obratem vyřízená objednávka

22.11.2018

Rychly vyber.rychle.dodani.

17.11.2018

přehled a kvalita

nic

spolehlivý obchod

17.11.2018

Našla jsem přesně to, co jsem potřebovala...

12.11.2018

- krásné kožešiny za dobrou cenu - rychlost dodání - velký výběr

- nevím o ničem

Doporočuji, krásné kvalitní kožešiny

05.11.2018

Rychle Přehledné Kvalitní

29.10.2018

rychlé a dobrá cena

26.10.2018

Skvělá komunikace, vstřícnost a pochopení . Nádherná vlna vysoké kvality. S lepší jsem ještě nepracovala.

Děkujeme.

26.10.2018

rychlé doručení kvalitní zboží

25.10.2018

Velmi kvalitní zbozí Nízká cena Rychlost zaslání

Cena dopravného

25.10.2018

Vlna na první pohled je úžasná,jen to pletení není již tak jednoduché,každé jakékoliv zachytnutí byť jen nehtem se rouno třepí a když při pletení si chcete rozno popotáhnout nebo narovnat tak se roztrhne a to je pak problém,na toto vás při koupi nikdo neupozorní a když to zjistíte u třetí již upletené řady tak je to průser,nicméně jsem deku upletla a je úžasná,doporučuji ale opravdu jen jako dekoraci!!!!!!

20.10.2018

Perfektní cena i kvalita

17.10.2018

ovčí rouno česané přírodní barvy je vyborne kvality, dobre vyprane a vycesane Ceny nizsi nez ve Praze, a kvalita je vyborna

Je to jenom pozadavka, nektere barvy maji velky rozdil na webovech strankech

Vysoka kvalita vyrobku, rychly obchod, nekolik moznosti dopravy. Doporuchuji!

16.10.2018

velmi rychlé odeslání

15.10.2018

Super komunikace Možnost výběru délky vlny

Velice dobrá komunikace přímo s obchodem, rychlá doprava, zboží odpovídalo popisu

15.10.2018

Kvalitní produkt, rychlé spolehlivé jednání, vstřícný osobní telefonický kontakt

žádná

12.10.2018

Velký výběr

Kupuji zde pravidelně a jako vždy, vše naprosto perfektní.

10.10.2018

ochota vstřícnost kvalita

obchod má kvalitní produkty a velice ochotnou podporu.

08.10.2018

Rychlost expedice. Velký výběr a bezkonkurenční cena

07.10.2018

Skvělé jednání, objednávka byla rychle vyřízena. Kožešina je nádherná, kvalitní, jsem moc spokojena.

29.09.2018

Superrychle zaslani

14.09.2018

Kvalitní zboží

Zboží bylo odesláno asi za týden po objednání, ale byla jsem na to upozorněna emailem

06.09.2018

V prvních měsících mé práce s vlnou jsem zkoušela odběr ovčího rouna (česanců) od více dodavatelů (asi 6), abych zjistila, co kdo nabízí nejen na fotkách a v popisu, ale jaký je skutečný produkt "naživo". Tento obchod naprosto vede a stal se do budoucna mým favoritem :-)

Děkuji za milé hodnocení, které nás moc těší a vážím si toho.

02.09.2018

Výhodné ceny Bezproblémová komunikace s prodejcem Kvalitní zboží Možnost osobního vyzvednutí

28.08.2018

Dobré ceny, velká nabídka

28.08.2018

Cesance-vlna jsou skvělý obchod, nakupuji pravidelně a jsem velice spokojená. Výborné zboží, příjemná a vstřícná komunikace.

30.07.2018

rychlost vyřízení

24.07.2018

Řekla bych nejlepší český obchod s tímto zbožím. Moc spokojená

Děkuji za milé hodnocení, které nás moc těší a vážím si toho.

13.07.2018

S výrobkem jsme velmi spokojeni

14.06.2018

Rychlost

12.06.2018

Posláno ale komunikace žádná.Škoda.

Výborné zboží

15.05.2018

komunikáciu s obchodom hodnotím na výbornú, dodacia lehota je krátka, tovar je kvalitný...

28.03.2018

Výborná komunikácia, ochota, okamžité konanie a kvalita produktu, pritom všetko v kladnom zmysle "obyčajne ľudské". Ďakujem!

26.03.2018

S obchodem jsem naprosto spokojená, proto zde nakupuji pravidelně. Ať už zboží koupím na dobírku nebo platbou na účet, vždy je velmi rychle odesláno. Vřele doporučuji.

20.03.2018

Jsem velmi spokojená děkuji

12.03.2018

super

09.03.2018

Vždy kvalitní materiál a superrychlé dodání.

Vždy kvalitní materiál a superrychlé dodání.

23.02.2018

rychlé jednání bezproblémové vyřízení objednávky posláno obratem vše výborně prokomunikováno

07.02.2018

Zboží přišlo do dvou dnů.

29.01.2018

Výborná kvalita.

23.01.2018

rýchle doručenie vysoká kvalita tovaru

22.01.2018

Rychlost, přehlednost, kvalita.

V pondělí před dvanáctou jsem objednala zboží a kdyby se zaměstnanci České pošty naučili zvonit, již v úterý ráno mohlo být doma. Obchod bych určitě doporučila, jak za rychlost, tak ochotu. :)

13.01.2018

Rychlá komunikace a doručení zboží

08.01.2018

Velmi rychlé dodání, bezva komunikace a bezvadné zboží.

29.12.2017

Rychlé dodání zboží

Nic

23.12.2017

Kvalitní věci z ovčích kožešin za rozumné ceny.

15.12.2017

Rychlé vyřízení mé objednávky, kvalitní zboží

14.12.2017

Cely nákup mi byl poslán již druhy den a vše bylo naprosto v pořádku. Nakupuji zde pravidelně, protože se mohu spolehnout na rychlost a kvalitu zásilky.

14.12.2017

Rychlé doručení Kvalitní sortiment Dobrá komunikace

12.12.2017

Bezproblémový obchod

05.12.2017

Přehledná nabídka, okamžitá reakce na objednávku, rychlé doručení.

03.12.2017

Vyborna komunikacia, rychle vybavenie objednavky.

27.11.2017

Výborná kvalita kožešin

21.11.2017

Výborná komunikace při upřesnění výběru kožešin, dodání druhý den po objednání. Kožešiny jsou krásné a ráda se budu do obchodu vracet.

18.11.2017

Bezva rychlé vyřízení objednávky. Česaná vlna je opravdu v bezvadném stavu.

12.11.2017

Přehledný web,skvělé zboží.Objednané zboží přišlo za 3 dny skvělá komunikace s obchodem.Vřele doporučuji.

26.10.2017

přehledný e-shop velmi příjemná komunikace vstřícnost rychlost zápory nevím o ničem

17.10.2017

privítala by som množstevné rabaty, tak ako je to v zahraničí...tam ak kúpim 1kg vlny(jednej farby), dostanem zľavu...komunikácia perfektná...trpezlivosť (pri vysvetľovaní ako platiť na účet v zahraničí), rýchla dodávka

15.10.2017

S obchodem jsem naprosto spokojená. Ať už platím předem nebo na dobírku, vždy mám zboží velmi rychle doma. Vřele doporučuji a budu zde nakupovat i dál.

05.10.2017

dobrá domluva, kvalitní zboží

Slušný výběr zboží, rychlé dodání, dobrá komunikace

23.09.2017

Levné a kvalitní zboží Velký výběr

Dražší doprava

Platila jsem předem na účet a mohu říci, že obchod je rozhodně spolehlivý. Při první objednávce jsem se trochu bála, protože jsem nevěděla, kde se zásilka nachází (nebylo ji možné sledovat prostřednictvím Sledování zásilek, ale zřejmě toto není vina obchodu - nepřišel mi e-mail od ČP, kde by mi bylo oznámeno převzetí objednávky od prodejce), nicméně přišla zcela v pořádku.

18.09.2017

Skvělá kvalita zboží, dobrá komunikace s obchodem, rychlost dodání.

03.09.2017

nejlevnější

07.08.2017

mají přehledný a široký výběr vlny

30.07.2017

Rychle, spolehlive, kvalita merina byla super

13.07.2017

bez chybné není co dodat

19.06.2017

dobrá cena, superrychlé dodání

nezjistila jsem žádné

dobrá cena, superrychlé dodání

17.06.2017

Velka baleni za skvele ceny

Nevim

27.05.2017

kvalitný tovar

trošku som mala problém so záverom objednávky kvôli prepočtu na eurá, ale inak ok

05.05.2017

pohodlnost

kvalitní česance a pravdivost mikronů

18.04.2017

Je supa c:

31.03.2017

kvalitní vlna, rychlost zaslání

žádné

doporučuji !!!

24.03.2017

ochota, spolehlivost, moc hezké výrobky a hlavně kvalitu, cenově dostupné

nevím o žádných

ano doporučuji tento obchod, nejen kvůli krásným věcem, ale super přístup, spolehlivost aj.

21.03.2017

Krásny a kvalitný tovar za dobré ceny

18.03.2017

Vřele doporučujeme, nakupujeme pravidelně barevné rouno pro naše dílny a výrobky. http://www.woodmaid.cz/vyrobky/ Výborná komunikace a zásilka rychlostí blesku. Vždy skvěle zabalené a výborné kvality Za nás děkujeme a posíláme 1*

18.03.2017

Pohodlnost

Žádné

Kvalita

09.03.2017

Výběr, rychlost dodání

Nic

Doporučuji

19.02.2017

Výborná a vstřícná komunikace, kvalitní zboží, skvělé jednání... Určitě jsem tu nenakupovala naposledy!

16.02.2017

pohodlný nákup

žádné

doporučuji

27.01.2017

široký výber kvalita na úrovni rýchle dodanie

vrelo doporučujem tovar dorazil v poriadku a rýchlo kvalita na vysokej úrovni

16.01.2017

Dobré ceny

Spolehlivost.

11.12.2016

velky vyber barev a druhu

urcite nakuote

30.11.2016

Kvalitní zboží za příznivou cenu.Rychlá dodávka zboží.

Kožešiny jsou kvalitní. Dodány byly za pár dní.Obchod jsem doporučila kamarádce a také je velmi spokojená.

08.11.2016

bezproblémová komunikace,vše proběhlo v pořádku

zatím žádné

byl to první nákup, ale rozhodně obchod doporučuji ostatní

30.10.2016

kvaltiní zboží

nevím

Hezké přírodní věcičky

02.10.2016

rychlost a kvalita zboží

super mohu jen doporučit

19.09.2016

Doporucuji i dalsim zakaznikum, budou spokojeni.

24.08.2016

vše ok, doporučuji :)

20.08.2016

Dobrá cena. Rychlé dodání. Velký výběr

06.08.2016

Osobní, velmi vstřícný přístup majitele.

Vřele doporučuji, lepší přístup a komunikaci těžko kde najít. Zboží dorazilo obratem a v perfektní kvalitě, děkujeme !

Facebook
 
Kontakt

Dagmar Kotrbová

Wool Buy s.r.o

e- shop CESANCE-VLNA

Trojanovice 730

744 01 Frenštát p.R.

gsm.:+420 605 743 208

kotrbova@cesance-vlna.cz
 
IČ:29395267
IČ:CZ29395267
registrace: KS v Ostravě spis.zn. C 38678 
Copyright © www.cesance-vlna.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.cesance-vlna.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace