Česance, merino vlna, plstění, ovčí kožešiny
Česance merino vlna, potřeby pro plstění, prodej ovčích kožešin

Recenze obchodu

23.04.2019

Spokojenost a rychlost dodání.

15.04.2019

Nakupovali jsme zde poprvé a vše proběhlo v pořádku.

12.04.2019

Nakupuji zde pravidelně. Velký výběr vlny, výborná komunikace, rychlé dodání. Jsem naprosto spokojená a vřele doporučuji.

07.04.2019

Zboží dorazilo obratem, velmi pěkné, voňavé ovčí kožešiny, děkuji a doporučuji

27.03.2019

Rychlost dodania

25.03.2019

Vstřícnost, rychlost, poradenství

22.03.2019

Dobrá komunikace, dodrželi co slíbili.

22.03.2019

rychlost dodání

17.03.2019

rychlé jednání a kožešina je opravdu krásná a za rozumnou cenu , časem obědnám určitě ještě jednu

15.03.2019

Rychlé dodání. Zboží dorazilo v pořádku.

13.03.2019

Naprostá spokojenost! Kožešina je nádherná, bleskurychlé dodání. Všem doporučuji!

09.03.2019

Rychlé dodání a výborná kvalita výrobku.

07.03.2019

rychlost vyřízení,dobrá komunikace

doporučuji

26.02.2019

Skvělá komunikace, ochota poradit. Rychlé dodání zboží. Super!

24.02.2019

Skvělé!

24.02.2019

Velice krásné zboží, rychlé dodání vše naprosto v pořádku

23.02.2019

Přehledné nakupování Rychlé dodání

22.02.2019

Objednávala jsem už dvakrát, pokaždé jsem velmi spokojena s kvalitou i rychlostí vyřízení. Kůže jsou velmi krásné.

15.02.2019

rychlí a spolehliví, ovčí kůže jsou krásné, velice ráda doporučuji obchůdek. Jsem spokojená.

14.02.2019

rychlé dodání, kvalitní výrobek

14.02.2019

Kvalitní zboží, rychlá dodávka, naprostá spokojenost. Doporučuji.

13.02.2019

Doručili mi nádhernou kožešinu, dokonce větší než jsem očekával.

Děkuji a jsem ráda, že se Vám kožešina líbí.

11.02.2019

S tímto obchodem jsem velmi spokojená, ochotné a rychlé jednání, česaná vlna je nádherná ♥

Děkuji.

07.02.2019

Krásné zboží Dobré ceny Rychlost

Děkujeme za Vaše hodnocení.Velice si toho vážíme.

23.01.2019

Rychlost

Děkuji.

21.01.2019

Kvalitní kožešiny.

Děkuji.

21.01.2019

sortiment rychlost dodání zásilkovna

21.01.2019

rychlé odeslání, vše v pořádku

21.01.2019

super rychlé

16.01.2019

Rychly obchod, kvalita vyrobku velmi vysoka.jsem max.spokojena jako zakaznik.Doporucuji

14.01.2019

Rychlé dodání, měkká ovečka:-)

13.01.2019

Rychlost dodání. Druhý den už doma

09.01.2019

Super komunikace a rychlé vyřízení objednávky.

29.12.2018

Skvělé zboží, dobré ceny a výborná komunikace a ochota.

29.12.2018

Rychle vybavenie objednavky, kvalitne, krasne produkty

27.12.2018

rychlá reakce, bezvadná komunikace

23.12.2018

materiál je moc pěkný, ale ještě z něj nemám nic ušito.

17.12.2018

zásilka přišla obratem, balík byl nepoškozen, vše úplně v pořádku

10.12.2018

Velmi rychlé a korektní jednání

10.12.2018

spokojenost

07.12.2018

Úžasný přístup, skvělá komunikace, rychlé vyřízení Kvalitní vlna a relativně široký výběr

Nakupuji zde často, lepší eshop v ČR není :)

05.12.2018

Rychlé a bezproblémové dodání zboží.

04.12.2018

Rychlost dodání

Není možnost platby kartou on-line

03.12.2018

rychlé jednání, kvalitní zboží

02.12.2018

Dobra a mekka vlna. Krasna intenzivni barva.

27.11.2018

vše proběhlo bez problému

25.11.2018

Paní majitelka je nevšedně ochotná a dohlédla, aby mně přišlo zboží, které jsem si přesně přála. Velká ochota, doporučuju.

Děkuji.

23.11.2018

obratem vyřízená objednávka

22.11.2018

Rychly vyber.rychle.dodani.

17.11.2018

přehled a kvalita

nic

spolehlivý obchod

17.11.2018

Našla jsem přesně to, co jsem potřebovala...

12.11.2018

- krásné kožešiny za dobrou cenu - rychlost dodání - velký výběr

- nevím o ničem

Doporočuji, krásné kvalitní kožešiny

05.11.2018

Rychle Přehledné Kvalitní

29.10.2018

rychlé a dobrá cena

26.10.2018

Skvělá komunikace, vstřícnost a pochopení . Nádherná vlna vysoké kvality. S lepší jsem ještě nepracovala.

Děkujeme.

26.10.2018

rychlé doručení kvalitní zboží

25.10.2018

Velmi kvalitní zbozí Nízká cena Rychlost zaslání

Cena dopravného

25.10.2018

Vlna na první pohled je úžasná,jen to pletení není již tak jednoduché,každé jakékoliv zachytnutí byť jen nehtem se rouno třepí a když při pletení si chcete rozno popotáhnout nebo narovnat tak se roztrhne a to je pak problém,na toto vás při koupi nikdo neupozorní a když to zjistíte u třetí již upletené řady tak je to průser,nicméně jsem deku upletla a je úžasná,doporučuji ale opravdu jen jako dekoraci!!!!!!

20.10.2018

Perfektní cena i kvalita

17.10.2018

ovčí rouno česané přírodní barvy je vyborne kvality, dobre vyprane a vycesane Ceny nizsi nez ve Praze, a kvalita je vyborna

Je to jenom pozadavka, nektere barvy maji velky rozdil na webovech strankech

Vysoka kvalita vyrobku, rychly obchod, nekolik moznosti dopravy. Doporuchuji!

16.10.2018

velmi rychlé odeslání

15.10.2018

Super komunikace Možnost výběru délky vlny

Velice dobrá komunikace přímo s obchodem, rychlá doprava, zboží odpovídalo popisu

15.10.2018

Kvalitní produkt, rychlé spolehlivé jednání, vstřícný osobní telefonický kontakt

žádná

12.10.2018

Velký výběr

Kupuji zde pravidelně a jako vždy, vše naprosto perfektní.

10.10.2018

ochota vstřícnost kvalita

obchod má kvalitní produkty a velice ochotnou podporu.

08.10.2018

Rychlost expedice. Velký výběr a bezkonkurenční cena

07.10.2018

Skvělé jednání, objednávka byla rychle vyřízena. Kožešina je nádherná, kvalitní, jsem moc spokojena.

29.09.2018

Superrychle zaslani

14.09.2018

Kvalitní zboží

Zboží bylo odesláno asi za týden po objednání, ale byla jsem na to upozorněna emailem

06.09.2018

V prvních měsících mé práce s vlnou jsem zkoušela odběr ovčího rouna (česanců) od více dodavatelů (asi 6), abych zjistila, co kdo nabízí nejen na fotkách a v popisu, ale jaký je skutečný produkt "naživo". Tento obchod naprosto vede a stal se do budoucna mým favoritem :-)

Děkuji za milé hodnocení, které nás moc těší a vážím si toho.

02.09.2018

Výhodné ceny Bezproblémová komunikace s prodejcem Kvalitní zboží Možnost osobního vyzvednutí

28.08.2018

Dobré ceny, velká nabídka

28.08.2018

Cesance-vlna jsou skvělý obchod, nakupuji pravidelně a jsem velice spokojená. Výborné zboží, příjemná a vstřícná komunikace.

30.07.2018

rychlost vyřízení

24.07.2018

Řekla bych nejlepší český obchod s tímto zbožím. Moc spokojená

Děkuji za milé hodnocení, které nás moc těší a vážím si toho.

13.07.2018

S výrobkem jsme velmi spokojeni

14.06.2018

Rychlost

12.06.2018

Posláno ale komunikace žádná.Škoda.

Výborné zboží

15.05.2018

komunikáciu s obchodom hodnotím na výbornú, dodacia lehota je krátka, tovar je kvalitný...

28.03.2018

Výborná komunikácia, ochota, okamžité konanie a kvalita produktu, pritom všetko v kladnom zmysle "obyčajne ľudské". Ďakujem!

26.03.2018

S obchodem jsem naprosto spokojená, proto zde nakupuji pravidelně. Ať už zboží koupím na dobírku nebo platbou na účet, vždy je velmi rychle odesláno. Vřele doporučuji.

20.03.2018

Jsem velmi spokojená děkuji

12.03.2018

super

09.03.2018

Vždy kvalitní materiál a superrychlé dodání.

Vždy kvalitní materiál a superrychlé dodání.

23.02.2018

rychlé jednání bezproblémové vyřízení objednávky posláno obratem vše výborně prokomunikováno

07.02.2018

Zboží přišlo do dvou dnů.

29.01.2018

Výborná kvalita.

23.01.2018

rýchle doručenie vysoká kvalita tovaru

22.01.2018

Rychlost, přehlednost, kvalita.

V pondělí před dvanáctou jsem objednala zboží a kdyby se zaměstnanci České pošty naučili zvonit, již v úterý ráno mohlo být doma. Obchod bych určitě doporučila, jak za rychlost, tak ochotu. :)

13.01.2018

Rychlá komunikace a doručení zboží

08.01.2018

Velmi rychlé dodání, bezva komunikace a bezvadné zboží.

29.12.2017

Rychlé dodání zboží

Nic

23.12.2017

Kvalitní věci z ovčích kožešin za rozumné ceny.

15.12.2017

Rychlé vyřízení mé objednávky, kvalitní zboží

14.12.2017

Cely nákup mi byl poslán již druhy den a vše bylo naprosto v pořádku. Nakupuji zde pravidelně, protože se mohu spolehnout na rychlost a kvalitu zásilky.

14.12.2017

Rychlé doručení Kvalitní sortiment Dobrá komunikace

12.12.2017

Bezproblémový obchod

05.12.2017

Přehledná nabídka, okamžitá reakce na objednávku, rychlé doručení.

03.12.2017

Vyborna komunikacia, rychle vybavenie objednavky.

27.11.2017

Výborná kvalita kožešin

Facebook
 
Kontakt

Dagmar Kotrbová

Wool Buy s.r.o

e- shop CESANCE-VLNA

Trojanovice 730

744 01 Frenštát p.R.

gsm.:+420 605 743 208

kotrbova@cesance-vlna.cz
 
IČ:29395267
IČ:CZ29395267
registrace: KS v Ostravě spis.zn. C 38678 
Copyright © www.cesance-vlna.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.cesance-vlna.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace